nybanner

To nye mousserende smage appellerer til elskere af hård cider

Hej, kom for at konsultere vores produkter!

To nye mousserende smage appellerer til elskere af hård cider

Den traditionelle rosé og prosecco er blevet symboler på søndagsbrunch og pooltid, og nu kan ciderelskere også deltage i handlingen.
Woodchuck Hard Cider, mærket, der bragte amerikanerne tilbage til drinken før forbuddet, har udviklet to nye varianter, der appellerer til vindrikkere.Tør smag og ekstra kulsyre er en anden side af virksomheden, som har slået sin egen vej, siden Vermont-vinmageren Greg Feiling begyndte at eksperimentere med æbler i 1991.
Vermont Cider Company Brand Director Megan Skinner giver flere oplysninger om to innovative stærke cider.
Megan Skinner: Woodchuck har altid troet, at hård cider er forbindelsen mellem øl, vin og spiritus.Tidligere har vi produceret belgisk hvidvin eller cider som Hopsation til ølelskere, og vores seneste tilbud er vininspireret.
MS: Bubbly Rosé har en frisk æblearoma og en frugtig, frisk, glat finish.Den er lyserød i farven, medium styrke og kulsyreholdig.Bubbly Pearsecco har en let pærearoma og en sprød pæresmag.Det er en lys stråfarve, rig på bobler og stærkt kulsyreholdig.
MS: Fra tør til sød, Bubbly Rosé er en traditionel halvsød cider.Bubbly Pearsecco er en frugtig cider, der falder et sted mellem tør og halvtør.
MS: Begge pakker er beregnet til at kommunikere med vinforbrugeren, og boblerne på dåsen giver et højere niveau af kulsyre.Bubbly Rosé er pakket i hot pink for at formidle dens farve og personlighed, mens Bubbly Pearsecco er pakket i babyblå.
MS: Vi anbefaler at servere dem i et stilkløst champagneglas ved en kølig temperatur for virkelig at nyde bobleeffekten.Italienske retter passer godt til Bubbly Rosé og skaldyr passer godt til Bubbly Pearsecco.
MS: Woodchuck's Bubbly Rosé er lavet af en blanding af røde æbler, derefter sødet med frisk frugtjuice for at lave en afbalanceret cider.Woodchuck's Bubbly Pearsecco er en tør, mousserende pærecider med en ren, mousserende vin-inspireret finish.
MS: Begge varianter er fri for gluten, majssirup med højt fructoseindhold og kunstige ingredienser.
Pearsecco Mojito blandet med saft af 2 limefrugter, 1 tsk.perlesukker og 1 spsk.Et glas rom, let omrørt.Top med Pirsecco murmeldyr og frisk mynte.
Brusende pære- og ciderpunch 2,5 oz.Pæresaft, ½ oz.Vanilje vodka, ½ oz.Sukkersirup og Marmot Pearsecco.Tilføj friske pærer til pynt.
Dette er den tid på året, hvor Texas husejere er utilfredse med deres skatteregninger.Men der er en vis trøst her: Ifølge en WalletHub-rapport fra 2023 har Lone Star-staten ikke de højeste ejendomsskattesatser, og fem stater i staten betaler flere ejendomsskatter end Texas.
Hawaii toppede rapporten med den laveste ejendomsskattesats - 0,29 procent - af alle 50 stater og District of Columbia.Med en gennemsnitlig boligværdi på $662.100 betyder det, at den gennemsnitlige hawaiianer betaler $1.893 om året i ejendomsskat.I bunden af ​​listen (dvs. staterne med de højeste ejendomsskattesatser) er Texas placeret på en 46. plads.Den gennemsnitlige boligværdi i Texas er $202.600, og ejendomsskattesatsen er 1,74%, hvilket betyder, at den gennemsnitlige texaner betaler $3.520 i ejendomsskat.
De stater, der betaler højere ejendomsskatter end Texas, er Vermont (1,90%), New Hampshire (2,09%), Connecticut (2,15%) og Illinois (2,23%).New Jersey, rangeret 51. med en skatteprocent på 2,47%, har den højeste ejendomsskattesats.Med denne sats betaler New Jersey-husejere $6.057 for et hus, der i gennemsnit har $355.700.
Dr. Alex Combs, assisterende professor i regering og politik ved University of Georgia, siger, at folk bør overveje, hvor meget de har råd til at betale i ejendomsskat, når de beslutter sig for at flytte.
"I sidste ende er folk prisfølsomme, og ejendomsskatter er de synlige omkostninger ved at eje et hjem, finansiere offentlige offentlige tjenester som uddannelse og offentlig sikkerhed," forklarede han."Folk leder efter den bedste aftale for at reducere ejendomsskatten, hvis de har mulighed for det."
Mens Texas husejere vil føle brodden af ​​ejendomsskatter, kan de i det mindste trøste sig med ikke at skulle bekymre sig om ejendomsskatter for køretøjer.Køretøjsejere i Texas skal betale deres lokale skatteopkræver en skat på 6,25 % af købsprisen for deres køretøj, men de skal ikke betale ejendomsskat for køretøjer hvert år.
Plus, det er ikke kun Texas - WalletHub har fastslået, at 23 andre stater og Washington, DC heller ikke har nogen ejendomsskat på køretøjer.Af de andre stater, der betaler ejendomsskat på køretøjer, har Louisiana den laveste sats på 0,10%.Staten med den højeste ejendomsskattesats for køretøjer er Virginia (3,96%).


Indlægstid: 23. februar 2023